Shop

Wil je zelf aan de slag met reflectie?

Het Reflectielab helpt je daar graag bij en heeft hiervoor 4 reflectiewerkvormen in speelse reflectiebubbels gegoten. Ga aan de slag met succesreflectie, conflictreflectie, wonderreflectie en patronen herkennen.

Je kunt de reflectiebubbels digitaal bestellen, dan ontvang je een boek in PDF van 34 pagina’s.

Ook kun je de bubbels fysiek bestellen, dan ontvang je een brievenbuspakketje met alle 11 bubbels gedrukt als ronde kaarten in A5 formaat. Bestel je de fysieke bubbels? Dan ontvang je de digitale bubbels er gratis bij!

De werkvormen worden ondersteund door algemene informatie over de werkvorm en suggesties voor gebruik.

NIEUW: Intervisie werkvormen E-Book

Bestel hier 40 pagina’s vol met nieuwe én bekende intervisievormen waardoor jij je intervisie- of reflectiesessie met hernieuwde inzichten op creatieve wijze diepgang kan geven. Intervisie vormen over kritische vrienden, de transactionele analyse, de drama-driehoek, effectiviteit (hallo inzichten van Covey) en creatief denken komen aan bod. Kortom, een leerzaam e-book die je er vast en zeker vaak bij gaat pakken.
Prijs: € 11,11 (excl btw)
Systemische Wijsheid Intervisie & Reflectievormen hardcover boek.
Geef je leiding, ondersteuning of advies aan een team? Of wil je zelf iets ontwikkelen en ergens in groeien, maar lijkt het telkens niet goed van de grond te komen? Je herkent voorzichtig dat er, ondanks scholing, coaching en teamgesprekken, elke keer hetzelfde lijkt te gebeuren?
 
Of herken je een gebrekkige samenwerking? Dat er onderling tussen teams in je organisatie altijd misverstanden zijn en er gebrekkig wordt gecommuniceerd?
 
Dan is het interessant om eens systemische te gaan verkennen. Op zoek naar de verbindingen en onbewuste loyaliteiten waarom iets niet “mag” lukken. Ook gaan we op zoek naar de balans. Want wat wil graag in stand gehouden worden en wat wil wél vernieuwen?
 
Dit 60 pagina’s tellend hardcover boek helpt je bij het systemisch verkennen. Het boek wordt ondersteund door een video waarin Summer van het Reflectielab je aan de hand meeneemt door het boek zodat je weet hoe te gebruiken.
Prijs: € 44(excl btw) inclusief verzendkosten.
BEPERKTE OPLAGE: Er is een beperkte oplage beschikbaar, op = op. 

Wat anderen zeggen

De werkvormen zijn ontzettend goed toepasbaar in het onderwijs en tijdens het begeleiden van intervisie voor directeuren. Jouw e-book en bubbels zijn een heerlijke aanvulling. Ga zo door

Marleen

opleider systemisch werk

De werkvormen nodigen uit tot het doen. Het ziet er altijd zo mooi en inspirerend uit. Waarmee duidelijk is dat reflectie ook een feestje is.

Carine

directeur team 050