Shop

Wil je zelf aan de slag met reflectie?

Het Reflectielab helpt je daar graag bij en heeft hiervoor 4 reflectiewerkvormen in speelse reflectiebubbels gegoten. Ga aan de slag met succesreflectie, conflictreflectie, wonderreflectie en patronen herkennen.

Je kunt de reflectiebubbels digitaal bestellen, dan ontvang je een boek in PDF van 34 pagina’s.

Ook kun je de bubbels fysiek bestellen, dan ontvang je een brievenbuspakketje met alle 11 bubbels gedrukt als ronde kaarten in A5 formaat. Bestel je de fysieke bubbels? Dan ontvang je de digitale bubbels er gratis bij!

De werkvormen worden ondersteund door algemene informatie over de werkvorm en suggesties voor gebruik.

NIEUW: Intervisie werkvormen E-Book

Bestel hier 40 pagina’s vol met nieuwe én bekende intervisievormen waardoor jij je intervisie- of reflectiesessie met hernieuwde inzichten op creatieve wijze diepgang kan geven. Onder andere intervisie vormen over kritische vrienden, de transactionele analyse, de drama-driehoek, effectiviteit en creatief denken komen aan bod. Kortom, een leerzaam e-book die je er vast en zeker vaak bij gaat pakken.
Prijs: € 11,11 (excl btw)

Systemisch intervisie e-book (Komt eraan!)

Wat anderen zeggen

De werkvormen zijn ontzettend goed toepasbaar in het onderwijs en tijdens het begeleiden van intervisie voor directeuren. Jouw e-book en bubbels zijn een heerlijke aanvulling. Ga zo door

Marleen

opleider systemisch werk

De werkvormen nodigen uit tot het doen. Het ziet er altijd zo mooi en inspirerend uit. Waarmee duidelijk is dat reflectie ook een feestje is.

Carine

directeur team 050