Disclaimer

Copyrightgegevens en gebruiksvoorwaarden van de website www.reflectielab.nl Deze website, met inbegrip van de totale inhoud wordt gepubliceerd en onderhouden in opdracht van Reflectielab. Deze website heeft tot doel website-bezoekers te informeren over de activiteiten van Reflectielab.

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden bij elke opdrachtbevestiging op verzoek toegestuurd. Deze website is aan wijzigingen onderhevig. Auteursrechten Copyright © Reflectielab. Deze website inclusief de gepubliceerde informatie valt onder het copyright van Reflectielab. De site is bestemd voor privégebruik.

Reflectielab geeft geen toestemming om iets van de inhoud zoals teksten en afbeeldingen te veranderen, te verkopen, te verveelvoudigen, openbaar te maken tenzij schriftelijk toestemming is verleend.

Gebruik van de site

Het gebruik van de site is voor eigen risico. De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Reflectielab is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites die via Reflectielab.nl gelinkt zijn. Een link naar onze site kan ook door een andere organisatie geplaatst zijn.

Vragen of opmerkingen kunt u via de mail: info@reflectielab.nl kenbaar maken.