Het Systemisch Intervisie en Inspiratie LAB

Nog meer systemische wijsheid, wat een cadeau voor jezelf, je team, organisatie en je leven. Een extra bril. Een tool om situaties die vast zitten weer te kunnen laten stromen en obstakels los te maken.

Wil je meer systemische wijsheid? Weten wat systemische vragen zijn en het systemische en verbindende gedachtengoed integreren in je werkzaamheden? Dan is een systemische reflectiesessie een aanrader.

Tijdens terugkerende inspiratie en intervisie bijeenkomsten van 90/120 minuten, doen we een systemische verkenning en systemische intervisie aan de hand van reflectieve vragen. Iedere deelnemer heeft ruimte om reflectie en systemische vragen in te brengen.

Samen vormen we een LAB met systemische reflectieve experimenten. We oefenen met systemisch bewustzijn, systemisch waarnemen, systemische inzichten en systemische principes.

Na afloop van de sessies heb je:

Inspiratie voor jezelf, je team, bedrijf of organisatie

Meer systemische kennis en bewustzijn

Heb je nieuwe inzichten en reflectieve werkvormen tot je beschikking en kun je systemische vragen stellen

Kun je systemische principes toepassen in je leven en werkzaamheden

Nieuwe intervisie vormen geleerd toe te passen

Voor wie is het LAB geschikt

Dit Systemische Inspiratie en Intervisie LAB is geschikt als er al een (kleine) basis van systemische kennis is. Heb je nog helemaal geen basis? Doe dan eerst mee met de systemische reflectiesessie, deze vind je in de agenda op de website. Of boek een 1 op 1, waarin Summer van het Reflectielab je meeneemt in systemische principes.

Wat gaan we doen?

Systemische intervisie vormen

Systemische verkenningen op vraagstukken

Systemisch bewustzijn vergroten

Oefenen met systemische waarnemen

We gaan leren en experimenteren met verschillende systemische werkvormen

Je ontvangt:

Een systemisch werkboek

Systemische reflectievragen

Meerdere systemische werkvormen

Tussendoor systemische inspiratie

Een systemische verkenning op jouw vraagstukken

Wanneer
Wil jij je aansluiten bij het LAB en niets missen? Wees een early bird! Vanaf 21 juni, wanneer de zomer begint, delen we dan al systemische inspiratie en organiseren we thematische reflectiesessies waarin we een systemisch onderwerp gaan uitdiepen. Dit is de Summer editie🍋 en kost € 333,-. Deze prijs is geldig tm 22 juli. Wanneer je je tussen 21 juni en 22 juli aanmeldt, ontvang je de info van de gemiste sessies alsnog opgestuurd. Na de Summer sessies sluit je automatisch aan bij de algemene sessies die starten in september en eindigen op 1 december. Met de Summer editie heb je het hele pakket en ontvang je dus de hele zomer systemische wijsheid.

Schrijf je je na 22 juli in? Dan starten jouw intervisie bijeenkomsten begin september en eindigen ze 1 december. Je betaalt dan € 495,-. Het is een wisselend programma en je ontvangt de data van de sessies ruim op tijd.

Prijs
De Summer editie kost € 333,-. Deze prijs is geldig tot 22 juli (my birthday). Je krijgt extra inspiratie gedurende de zomermaanden. Daarna betaal je voor de maanden september tot 1 december, € 495,-.