Intervisie en Reflectie

Reflectieve vaardigheden kunnen toepassen is een belangrijke vaardigheid die we nu en in de toekomst hard nodig hebben. Het onderscheidt ons van AI en het zorgt voor groei en verbinding.

Jij als professional bent je eigen instrument.

Bewust omgaan met jezelf als instrument en afstemmen op de ander is een belangrijke vaardigheid die om onderhoud vraagt. Tijdens de begeleide intervisie creëren we diepgang waarin geleerd en ontwikkeld mag worden. Thema’s als samenwerken, feedback en omgaan met strijd en botsende belangen staan centraal.

Tijdens de intervisie gaan we uit van een waarderende benadering, dat betekent dat niet alles nieuw of veranderd hoeft te worden maar dat we bouwen op wat er al is, mogelijkheden die er al zijn.

Intervisie en supervisie “waarderen wat er al is en mogelijkheden benutten en zien”

De begeleide intervisie gaat uit van de waarderende benadering met een vleugje systemische wijsheid. De begeleide intervisie van het Reflectielab is op maat en passend bij jouw leervraag. Tijdens de intervisie combineren we methodieken en creëren we beweging. De intervisie is vooral niet alleen maar stil zitten in een vergadersetting maar vooral ook doen en ervaren.

Wil je samen met je intervisiegroep of team reflecteren in een nieuwe stijl? Volop inspiratie, nieuwe inzichten en werkvormen? Tijdens de sessies leer je nieuwe intervisie- en reflectievormen en ga je enthousiast, geïnspireerd en met een hoop nieuwe inzichten aan de slag met de leervraag. Je ontvangt een opmaat gemaakt intervisie naslagwerk.

Begeleide intervisiesessies

Reflectiesessies met opschudmoed:

In het Reflectielab ben je aan het juiste adres voor inspirerende intervisie, reflectie, trainingen en ontwikkelvraagstukken. Hier vind je aanbod op het gebied van Systemische wijsheid, Intervisie en Reflectie. Team en organisatie wijsheid en het Ontwikkel-lab

Neem contact op voor het inplannen van een begeleide intervisie sessie

Reflectie bubbels en inspirerende materialen

Check de shop

In de shop vind je volop materialen die de intervisie en reflectiesessies ondersteunen.
En neem gerust ook een kijkje bij de podcast en inspiratie pagina.