Over Reflectielab

Ik ben Summer Koster

Als energieke brein achter het Reflectielab neem ik je graag mee op avontuur naar mogelijkheden.

Samen met een inspirerend team aan reflectiebegeleiders, mindset wizards, adviseurs, intervisie- en supervisiebegeleiders brouwen we samen met jou aan de ideale oplossing, leeromgeving of advies voor het vraagstuk.

Het Reflectielab is gebouwd op systemische kennis, wetende dat alles heel wil zijn. We maken gebruik van allerlei systemische interventies, inspirerende werkvormen en vernieuwende inzichten. We zoomen uit, bouwen bruggen en zien mogelijkheden. Possibilisme is waar we voor staan.

Het Reflectielab is er voor jou, als professional, teamlid of leidinggevende en organisatie. Voor zelfstandig ondernemers, directeuren, coaches en sociaalprofessionals. Voor iedereen die worstelt met een vraag en wil uitzoomen, opschudden en ontwikkelen.

Wat doen we?
We geven advies, faciliteren veranderprocessen, begeleiden teams en we faciliteren leren en ontwikkelen. Je vindt hier zowel reflectief advies, reflectieve scholing, reflectieve teamsessies als  reflectieve ervaringen.

Wanneer reflecteren een MOED-je wordt

We worden blij van gedoe en complexe vragen, waarin we je ondersteunen die te ontrafelen.
We organiseren reflectiesessies, speciale inspirerende bijeenkomsten, geven 1 op 1-begeleiding, teamcoaching en organisatieadvies. We bieden training gericht op reflectieskills en nieuwe vaardigheden en ondersteunen waar nodig.

Wat kun je hier vinden?
Inspiratie, prikkelende inzichten, kennis om je te ontwikkelen, advies en verdieping op jezelf.
Op deze website zie je een paar onderdelen staan zoals de mindset wizard en carrousel; een uniek aanbod waarin we als een carrousel aan de slag gaan met je vraagstuk. Ook kun je inspirerende team-, reflectie-, of intervisiesessies boeken.
We zorgen voor podcasts en creatieve werkvormen en bieden scholing en ontwikkeling.

Wil je ook een bruisend advies? Inspirerende begeleiding? Of verdiepende intervisie of coaching? Meld je aan voor de sessies of neem contact op.