Reflectielab expositie-carrousel

Maandag 24 april – 19.00 uur

Ready for the launch galmt het nu door je speakers,
want jij bent er bij!

Met systemische wijsheid, opschudmoed, een brein die mogelijkheden ziet, een tikkeltje magisch denken en talloze reflectievormen is het Reflectielab expositie geopend.

En zoals Oprah nu heel hard roept; “YOU GET A TICKET” Oke, zij had het over een auto, maar een ticket to paradise (of de Tropics) klinkt natuurlijk niet verkeerd.

De ticket die jij gaat bemachtigen brengt je naar een online Reflectielab proeverij. Waarin je door middel van beleving, verschillende reflectieve werkvormen gaat ervaren.
Een heuse online expositie met verschillende reflectieve werkvormen.

Natuurlijk ontvang je ook inspiratie om gelijk in de praktijk te kunnen toepassen; zodat jij na de expositie ook mogelijkheden ziet, los kunt maken wat vast zit en ervaart wat voor kansen er liggen.

Voor wie is deze expositie bedoeld?
Een eerste expositie en grand opening doe je natuurlijk maar 1 keer goed, daarna is het Reflectielab geopend voor alles wat wil brouwen en ontstaan, maar voel je een JA voor reflectief ontwikkelen, reflectief leren, reflectief adviseren en creatieve reflectieve werkvormen? Dan ben je van harte uitgenodigd.

Voor intervisie-begeleiders, leidinggevenden, supervisoren, docenten, adviseurs, consulenten, maatschappelijkwerkers, aandachtsfunctionarissen, coaches, sociale professionals, pedagogen, gedragswetenschappers, trainers en gewoon heel erg geïnteresseerden; jullie zijn hartstikke welkom om deze reflectieve beweging te ervaren.

Wat ontvang je:

Bubbels; nieuwe bubbels met inzichten

Opschudmoed

Zintuigelijke beleving

Voor maar €22,- excl btw ben jij bij het lanceringsfeest!