Training

Systemische intervisie- en inspiratielab

– Inclusief livedag-

Samen met andere systemisch geïnteresseerden ga jij je systemische bewustzijn verder vergroten, verdiepen en ontwikkelen. Samen gaan we op zoek naar antwoord op de vraag: “ Wat maakt het logisch dat deze situatie of vraag ontstaat?”

Tijdens terugkerende inspiratie- en intervisiebijeenkomsten van 90 tot 120 minuten, doen we een systemische verkenning en systemische intervisie aan de hand van reflectieve vragen. Iedere deelnemer heeft ruimte om systemische en reflectievragen in te brengen.
Samen vormen we een intervisie- en inspiratielab met systemische reflectieve experimenten. We oefenen met systemisch bewustzijn, systemisch waarnemen, systemische inzichten en systemische principes. En we verkennen het verschil tussen reguliere vragen en systemische vragen. Na afloop kun je vanuit een systemisch perspectief naar verschillende vraagstukken, zowel privé, werk als organisatorisch kijken, handelen en reflecteren.

Voor wie?
Dit systemische intervisie- en inspiratielab is geschikt als jij al een basiskennis van systemische wijsheid hebt. Heb je nog helemaal geen ervaring? Boek dan eerst een systemische verkenning waarin Summer je 1-op-1 meeneemt in systemische principes.

Wat gaan we doen?

Kennismaken met systemische intervisievormen.

Vraagstukken systemisch verkennen.

Systemisch bewustzijn vergroten.

Oefenen met systemisch waarnemen.

Live dag: een systemische ontmoetingsdag, begin juni en ergens in het noorden van het land, waar je werkvormen in real life kunt ervaren.

Wat kun je verwachten?

Na aanmelding ontvang je een systemisch werkboek met meer dan 50! pagina’s aan systemische inspiratie, vragen en werkvormen. Je krijgt een link van Huddle zodat je toegang hebt tot de omgeving van het Reflectielab waarin alle data staan.


Er is ongeveer om de 3 á 4 weken een online-intervisiebijeenkomst a.d.h.v. een thema je van tevoren hoort en informatie over krijgt. Óók ontvang je meerdere inspirerende en interessante webinars en podcasts. Er zijn in totaal 5 systemische intervisie- en inspiratiemomenten inclusief een live dag.

Praktische informatie

Startdatum: zie agenda voor actuele data.

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers.
Kosten: € 599 p.p. excl. btw.