Team- & organisatiewijsheid

Als ervaren systemisch teamcoach en organisatieadviseur kijken we graag mee met jouw team en organisatievraagstuk.

Wil je handvatten om de samenwerking in het team of tussen afdelingen te stroomlijnen? Zoek je inspiratie voor een teamdag? Of wil je samen bomen over een vitale afstemming tussen afdeling en organisaties? Ook denken we graag mee in implementatie vraagstukken, hoe je nieuwe veranderingen goed borgt en de wijsheid van ieder teamlid gebruikt.

We maken gebruik van gedragen besluitvorming, Deep Democracy en Systemische wijsheid.

We verzorgen team en ontwikkeldagen en geven advies aan teams, bestuur en MT. Voor ieder ontwikkeltraject is er een passend aanbod.

Organisatieadvies en teamcoaching

Adviseur en (team)coach met systemische wijsheid

Heb jij of jouw organisatie een complex vraagstuk waarin je graag met energie, warmte en nieuwe vaardigheden inzichten aan de slag wilt? Dan vind je hier de adviseur of teamcoach die perfect past bij het vraagstuk. Samen zoomen we uit naar de echte vraag, niet alleen naar het symptoom.
Ervaring met systemisch adviseren en teamcoaching
Verandertrajecten
Strategisch beleid
Teamfusies en samenwerkingstrajecten
Organisatie- en teamopstellingen
Vraag je je af waarom innovaties niet van de grond komen? Lukt het je team en afdeling onvoldoende om te transformeren naar de gewenste verandering? Of heb je last van herhaalde patronen? Samen kijken we naar de gewenste situatie en welke stappen in het proces te zetten zijn.

We begeleiden en adviseren in jouw gewenste verandering en zijn daarin kennispartner, strateeg, teamcoach en systemisch fluisteraar in 1.

Neem contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Inspirerende materialen voor team wijsheid

Bekijk alle inspiratie

Op de inspiratiepagina en in de shop vind je materialen om jouw teamsessie vorm te geven. Wil je aan de slag met team en organisatieontwikkeling? Kijk dan eens bij de reflectieve materialen en werkvormen. En vergeet vooral de kracht van een goede check – in niet.

Wat anderen zeggen

“Creatief, reflectief en prikkelende analyses”

Summer haar praktische en reflectieve insteek zorgt ervoor dat er altijd vernieuwende inzichten komen en vooral de focus op “Wat kan wel, wat willen we wel etc” Deze positieve insteek, met oog voor wat niet goed gaat of waarin de verander wens zit geeft vertrouwen om te kunnen innoveren, om te kunnen veranderen.

Haar analyses zijn scherp, maar positief en verbindend.

Ze is creatief en doortastend. Een prettige adviseur en samenwerkingspartner.

Lisette

Directeur jeugdzorg organisatie

Met Summer haar inzichten hebben we een inspirerend, vernieuwend jaarplan gemaakt.

Een inspirerende benadering om te komen tot plannen, strategieën en doelen.

Marijke

Directeur detachering en arbeidsbemiddeling

Summer heeft een actieve en verdiepende team inspiratie dag georganiseerd. Aangesloten op onze wensen maar ook echt de diepte in, met elkaar. Na deze dag hebben we meer zicht op ons team, onze rollen en kwaliteiten, de organisatie en de oorsprong van de organisatorische keuzes die gemaakt zijn.

Marijke

manager zorgfabriek

“Een brug naar verandering, met energie en inspiratie”

Summer zorgt voor energieke nieuwe inzichten, voor goede gesprekken, met inhoud.

Ze weet de essentie van gesprekken te vertalen en een brug naar de verandering te maken. Summer brengt energie, inzicht en inspiratie met zich mee. Ze schudt op waar het nodig is, maar bouwt vooral veel bruggen.

Carine

Directeur team 050

Summer heeft een interne en externe onderzoek geleid, waarbij er veel ruimte en aandacht was voor de verschillende teams en de wijsheid van alle betrokkenen. Summer staat boven de materie maar is toch erg betrokken. Summer investeert tijd en ruimte in de voorbereiding en de basishouding is vanuit samen leren en ontwikkelen. Dit geeft veel vertrouwen aan iedereen om ook echt te leren van complexe vraagstukken. Summer is een prettige gespreksleider.

Tjally Otter

directeur bestuurder Carins